Over ons

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als monteur en machinist van torenkranen heeft eigenaar Rene Kroes zich in 2000 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er. In deze periode werd Rene voornamelijk ingezet als torenkraanmachinist, maar naarmate de tijd vorderde bleek dat er op de verschillende bouwplaatsen een markt was voor het verhuren van verschillende soorten machines en interne transportmiddelen.

Zodoende verhuurde Rene halverwege het jaar 2000 zijn eerste heftruck aan Heijmans op het werk ‘De Hoftoren’ in Den Haag. Vanaf dat moment is het bedrijf hard gaan groeien en zijn de werkzaamheden snel uitgebreid. Verreikers werden aangeschaft en verhuurd, evenals diverse soorten hijsgereedschappen, machines en bouwmaterieel. Ook werd er een start gemaakt met de diverse personeelsdiensten zoals torenkraanmachinisten, logistiek medewerkers en las- en constructiemedewerkers.

Door deze snelle groei is de eenmanszaak in 2003 overgegaan in: Kroes Verhuur- en Bouwservice B.V. dat in staat is het gehele logistieke traject op de bouwplaats tot een succes te maken.

In 2006 is Kroes Schoonmaakdiensten B.V. erbij gekomen. Dit onderdeel van Kroes is gespecialiseerd in het leveren van schoonmakers en bouwopruimers.

Lees meer over onze schoonmaakdiensten >
WAAROM KROES?
- Kwaliteit
- Snelle levering
- Scherpe prijzen
- 24 uur service

Kroes Verhuur- en Bouwservice B.V.

Goudse Rijpad 1A 06 28 97 47 11
2407 BN   Alphen aan den Rijn 0172 49 36 87
info@kroesbv.nl

© 2021 Kroes Verhuur- en Bouwservice B.V.
Alle rechten voorbehouden

Designed by: KY & TinuX Design